Hyrkorgen

HLL-appen är ett verktyg där vi försöker att göra er vardag lättare. Vi kommer kontinuerligt att utveckla applikationen med fler funktioner utefter att vi hittar nya sätt att underlätta för er, våra kunder.

Appen kan hämtas via Google Play eller Apple iTunes.

Estimat

Med hjälp av HLL-appen kan ni på ett enkelt sätt kunna räkna ut er totala hyrkostnad. När du vill veta hur mycket maskin x kostar i x antal dagar inklusive försäkring och kanske andra produkter är det enkelt att göra ett Estimat. Du kan enkelt dela ditt Estimat med en kollega eller oss på uthyrningen. Vi har även färdiga mallar i fall du t ex ska skruva upp gipsväggar eller resa en trävägg i betonggolv.

Depåer

Vi vill också att du lätt komma i kontakt med oss och hitta till våra depåer. Därför har vi gjort så att du i HLL-Appen enkelt ska hitta till våra depåer via kartan, hitta kontaktuppgifter till depå och uthyrare samt maila eller få färdbeskrivning direkt från Appen.

Appen finns att ladda ner till både iPhone- och Androidtelefoner och vi arbetar ständigt med att utveckla den. Ett tips är att ställa in Appen så att du får automatiska uppdateringar och därmed inte missar nya lanseringar.

Hör av er till oss om ni har synpunkter eller idéer på vad vi kan göra så lyssnar vi!

 

Ladda ner appen

Appen kan hämtas via Google Play eller Apple iTunes.