Ny landslagsposition i Piteå

Hyreslandslaget har depåer på noga valda platser runt om i landet. Vi finns där förutsättningarna är rätt och där vi känner att vi kan bidra, med rätt människor och ett brett utbud av maskiner. Det är alltså ingen slump att vi nu slår upp portarna till depå nummer 22 – i Piteå.

HLL har funnits i Piteå tidigare och satsar nu på ny depå i Öjebyn, med fina lokaler och nya fräscha maskiner. På plats finns depåansvarig Peter Häggström samt uthyrare och servicetekniker Martin Olsson och Richard Wikström-Öhman. Tillsammans utgör de ett rutinerat lag, med gedigen erfarenhet av både bygg- och uthyrningssidan.

– Det är roligt att vara igång, säger Peter Häggström. Vi känner väl till både marknaden och kunderna häromkring, så det känns väldigt naturligt. Trots att vi just har öppnat så är det många som hittat hit och maskinerna går ut på löpande band. Vi räknar med ännu större tryck när nybyggnationerna startar upp framåt våren.

Börje Toresson är en av HLLs grundare och regionchef. Han är glad över att vara tillbaka i Piteå och ser ljust på framtiden.

– Vi ser att det är mycket spännande på gång i området och vi vill även fortsatt vara med och bygga Piteå för framtiden, betonar han. Vi finns på många ställen i landet och är alltid måna om den lokala förankringen, fortsätter Börje. Vi lägger stor vikt vid att hitta rätt sammansättning av människor för varje specifik plats. Vi vet att det är avgörande för att lyckas.

Känslan och atmosfären i depåerna har alltid varit viktigt för HLL. Det ska kännas välkomnande och familjärt. Både Börje och Peter ser gärna att depån är en plats där man stannar till och tar en kaffe på vägen.

– Det är speciellt just nu såklart, säger Peter, med restriktionerna som råder. Just nu kan vi ha max tio personer i lokalen men vi ser fram emot att ännu mer kunna bli en mötesplats så småningom.

Börje Toresson är inne på samma linje. Även han ser att man kommer till depåerna inte bara för att för att hyra maskinerna man behöver, utan för att få hjälp att hitta lösningar.

– Vi är grymma på maskiner, men det vi lyfter fram som vår verkliga styrka är problemlösning, förklarar han. I det ingår bemötandet i depån och relationen till kunderna, men också att vi gärna vill vara delaktiga i logistiken runtomkring kundernas projekt. Vi gör alltid vårt yttersta för att hitta den bästa lösningen, varje gång!

Peter, Martin och Richard fortsätter sin uppstartsvecka i Öjebyn. Just nu är det snöutrustning och liftar som går bäst. Dessutom ska de hinna med att fira öppningen i den mån det går, uppdelat över veckan eftersom inte alla gäster kan komma samtidigt. De hälsar alla, nya som gamla kunder välkomna till Hammarvägen 39 i Piteå.

Hyrkorgen

Våra depåer