Välkommen Jonas Ceder - ny vd på HLL AB

Vi välkomnar Jonas Ceder som tillträde som ny vd på HLL Hyreslandslaget den 18 april.

Jonas Ceder, vd HLL Hyreslandslaget AB

Berätta lite om din bakgrund och vem du är som person.

Jag är civilekonom i grunden och kommer närmast från Grant Thornton där jag arbetat som rådgivare och revisor i 14 år åt diverse bolag inom t ex maskinuthyrning, bygg- och fastighet och diverse konsultfirmor. Utöver kundjobbet hade jag även medarbetaransvar och var under flera år chef för en avdelning på Stockholmskontoret.

Jag är 39 år, gift med Emma och vi har tre killar på 7, 5 och 1,5 år. Jag har alltid haft ett stort intresse för att snickra och bygga. Det är också en skön kontrast till kontorsjobbet. Min första kontakt med HLL var faktiskt som kund när jag byggde om och renoverade ett par lägenheter inne i Stockholm. Under en period var jag flitig besökare både på depån i Högdalen och den som tidigare fanns vid Albano.

 

Vad driver dig?

För mig är utmaningar jätteviktigt. Jag är målinriktad och engagerad och gillar att lösa problem och att samarbeta i lag med andra. Jag drivs av att få individer och team att utvecklas och att arbeta ihop för att nå uppsatta mål. Som person är jag rätt så tävlingsinriktad och gillar framförallt att tävla i lag.

 

Hur ser ditt ledarskap ut?

Engagemang är ett tydligt ord för mitt ledarskap. Sen har jag ett lugn och intresse av att lyssna, analysera och fokusera som jag tror är värdefullt, särskilt när det händer många saker och det går fort fram.

 

Vad ser du som den största utmaningen?

HLL växer och är i en expansiv fas med fler nya depåer, många nya kunder och medarbetare. Att bygga relation och bevara det gemensamt starka HLL-laget i en utspridd och mer omfattande geografi känns mycket viktigt.  Vår affär är lokal och med hjälp av alla duktiga medarbetare och kunder är det viktigt att alla fortsatt alltid ska känna igen sig i den välkomnande och professionella medarbetar- och kundkultur som HLL står för. Det ser jag som en spännande och viktig utmaning.

 

Hur kommer du att leda HLL i framtiden?

Genom att vara engagerad, fokuserad och inlyssnande ska jag bidra med att bygga ett fortsatt starkt landslag och bidra till att vi fokuserar på det viktigaste pusselbitarna och framtidsutmaningarna. HLL har en fantastisk företagskultur och i takt med att HLL växer är en nyckel att bevara företagskulturen och den positiva HLL-andan som uppskattas så mycket hos såväl medarbetare som kunder. Jag kommer lägga stort fokus på att HLL leds i den riktningen även i framtiden.

 

Tack för pratstunden Jonas och varmt välkommen till HLL-familjen!

 

 


 

Hyrkorgen