Bli kund

När du blir kund hos Hyreslandslaget får du tillgång till över 23 000 hyrobjekt. För att hyra det du behöver är du välkommen att besöka någon av våra depåer, eller höra av dig till oss. Du får också tillgång till vår digitala tjänst Mitt HLL, som hjälper dig att hålla koll på läget.

Ny företagskund

Ansök om att bli kund idag

För att kunna hyra hos Hyreslandslaget behöver du vara registrerad som kund. Fyll i vår kontoansökan digitalt och signera med BankID. Vi återkopplar till dig så fort ansökan är klar.

Redan kund?

Skaffa inloggning till Mitt HLL

Är du redan företagskund men saknar inloggning till Mitt HLL? Du som är firmatecknare kan enkelt komma igång genom att skapa en administratörsanvändare. Ansök här och signera med BankID. Har du redan konto? Använd knappen Återställ lösenord när du ska logga in.

Vanliga frågor

Här kan du hitta svar på vanliga frågor gällande att bli kund och att hyra hos HLL.

 

Läs mer

Alltid nära

Vi vet hur trafiksituationen påverkar din arbetsdag. Därför erbjuder vi alltid möjligheten att lämna och hämta maskiner där du finns. Maskinen du behöver är aldrig mer än ett samtal bort!

 

Kontakta depå

Våra tjänster

På HLL hjälper vi dig inte bara med att få rätt maskin till ditt jobb. Vi finns där från start till mål vare sig du behöver etablera en ny boduppställning, dimensionera ditt elbehov eller säkerställa att alla medarbetare har rätt och uppdaterad utbildning.

 

Våra tjänster

Mitt HLL

Mitt HLL är din digitala depå som samlar allt på ett ställe. Du får snabbt en överblick över allt du hyr i dina projekt, och kan smidigt boka returer när maskinerna gjort sitt, direkt i mobilen eller på datorn. Mitt HLL ger dig också full kontroll över vem/vilka i företaget som har behörighet att hyra.

Här kan du skapa ett konto, läsa mer om hur Mitt HLL fungerar och få svar på några av de vanligaste frågorna vi får.

Läs mer om Mitt HLL

Hyrkorgen

Våra depåer