HLL x Maskinera
Tryggare tillsammans

Enklare vardag, smartare maskinägande

Tack vare vårt samarbete med auktionsplattformen Maskinera kan vi underlätta för dig som vill sälja dina begagnade maskiner för att göra din affär tryggare och mer cirkulär. Vi vill att det ska vara enkelt att bestämma sig för att äga mindre och hyra mer. Det är ett tryggt alternativ för dig som känner osäkerhet inför framtiden och vill slippa ha kapital bundet i maskiner. Det är också ett smart sätt att ta vara på resurser.

Jag är intresserad av att sälja mina maskiner, kontakta mig

Fyll i Maskineras formulär för att komma i kontakt med en maskinmäklare

 

Maskinera är en auktionsplattform som hjälper dig att sälja dina begagnade maskiner på ett säkert och smidigt sätt. De är en kunnig och pålitlig partner som vi själva anlitar för att sälja vidare våra maskiner. Vill du höra mer om hur det går till att sälja begagnade maskiner via Maskinera? Fyll i formuläret så kommer en av deras maskinmäklare att höra av sig till dig inom kort. Han eller hon kan svara på dina frågor, sedan avgör du om du vill gå vidare och påbörja en försäljning. Du kan också läsa mer på maskinera.se.

Hyr maskiner tryggt och säkert,
bli företagskund hos Hyreslandslaget

 

På HLL har vi alltid din vardag i fokus. Vi vill såklart gärna hjälpa dig med alla dina maskinbehov. Hos oss kan du hyra det du behöver, när du behöver det. Om du inte redan är företagskund hos oss är du välkommen att skicka in din ansökan här.

Ny företagskund

Ansök om att bli kund idag

För att kunna hyra hos Hyreslandslaget behöver du vara registrerad som kund. Fyll i vår kontoansökan digitalt och signera med BankID. Vi återkopplar till dig så fort ansökan är klar.

Besök närmsta depå

Vi finns alltid nära tillhands för att hjälpa dig med dina önskemål. Kom in till någon av våra många depåer. Vår kunniga personal ser till att du får det du behöver, när du behöver det.

Hyrkorgen

Våra depåer