Våra maskiner

Varje dag förser vi den svenska bygg- och anläggningsbranschen med maskiner, liftar, bodar och vagnar – alltid med möjlighet att få dem utkörda till den plats där du behöver dem. För att maximera värdet till dig som kund krävs utmärkta maskiner, vi jobbar med välkända varumärken som håller det dem lovar.

Maskin i fokus

Lövblås Husqvarna 580BTS

Husqvarna 580BTS är en riktigt kraftfull ryggburen lövblås för yrkesbruk, utformad för krävande arbetsuppgifter.

En effektiv fläktdesign ger ett stort luftflöde och hög lufthastighet. Kraftfull motor och lättåtkomliga dubbla luftfiler ger möjlighet till längre arbetspass och en problemfri användning, även i dammiga miljöer.

Lövblåsen har en ergonomisk sele med vadderade axelremmar och avlastande midjebälte. Den fungerar naturligtvis utmärkt för att blåsa bort löv, men är även stark nog att använda för att ta bort grus. Vi ser också att kunder använder den mer och mer för att lättare avlägsna lätt snö. Kontakta oss för att hyra maskiner nära dig!

  • + Justerbar blåshastighet
  • + Bra dammhantering
  • + Blåser löv, grus och snö

Alltid nära

Vi vet hur trafiksituationen kan påverka din arbetsdag. Därför erbjuder vi alltid möjligheten att lämna och hämta maskiner där du finns. Maskinen du behöver är aldrig mer än ett samtal bort!

Kontakta din närmaste depå

Håll koll med Mitt HLL

Mitt HLL är din digitala depå som samlar allt på ett ställe. Du får snabbt en överblick över allt du hyr i dina projekt, och kan smidigt boka returer när maskinerna gjort sitt, direkt i mobilen eller på datorn.  Läs mer om hur Mitt HLL fungerar och få svar på några av de vanligaste frågorna vi får.

 

Mitt HLL

Väx med oss!

Vi värdesätter olika och uppskattar alla typer av erfarenheter – för i ett vinnande lag behövs spelare med olika styrkor.

Jobba hos oss

Hyrkorgen

Våra depåer