Våra maskiner

Maskin i fokus

Lövblås Husqvarna 580BTS

Husqvarna 580BTS är en riktigt kraftfull ryggburen lövblås för yrkesbruk, utformad för krävande arbetsuppgifter.

En effektiv fläktdesign ger ett stort luftflöde och hög lufthastighet. Kraftfull motor och lättåtkomliga dubbla luftfiler ger möjlighet till längre arbetspass och en problemfri användning, även i dammiga miljöer.

Lövblåsen har en ergonomisk sele med vadderade axelremmar och avlastande midjebälte. Den fungerar naturligtvis utmärkt för att blåsa bort löv, men är även stark nog att använda för att ta bort grus. Vi ser också att kunder använder den mer och mer för att lättare avlägsna lätt snö

  • + Justerbar blåshastighet
  • + Bra dammhantering
  • + Blåser löv, grus och snö

Alltid nära

Vi vet hur trafiksituationen påverkar din arbetsdag. Därför erbjuder vi alltid möjligheten att lämna och hämta maskiner där du finns. Maskinen du behöver är aldrig mer än ett samtal bort!

Kontakta din närmaste depå

Håll koll med Mitt HLL

Mitt HLL är din digitala depå som samlar allt på ett ställe. Du får snabbt en överblick över allt du hyr i dina projekt, och kan smidigt boka returer när maskinerna gjort sitt, direkt i mobilen eller på datorn.  Läs mer om hur Mitt HLL fungerar och få svar på några av de vanligaste frågorna vi får.

 

Mitt HLL

Väx med oss!

Vi värdesätter olika och uppskattar alla typer av erfarenheter – för i ett vinnande lag behövs spelare med olika styrkor.

Jobba hos oss

Hyrkorgen

Våra depåer