Nynäshamn

Välkommen till HLL i Nynäshamn –
din One Stop Shop inom Bygg, Skog och Trädgård!

Hos oss hyr du maskiner och verktyg från ledande varumärken, oavsett om du är proffs  eller privatperson. Vi är även auktoriserad återförsäljare av Husqvarnas hela sortiment  för skog- och trädgårdsmaskiner, samt serviceverkstad för de flesta märken gällande maskiner inom dessa områden.

Så vare sig du söker byggmaskiner för ditt projekt eller trädgårdsredskap som gräsklippare, trimmer, motorsågar och snöslungor hittar du allt hos oss i Nynäshamn. Vi är dessutom problemlösare och hjälper alltid till så att du får den bästa maskinen för ditt jobb!

Här kan du se vårt utbud av Husqvarnas trädgårdsmaskiner & Toros trädgårdsmaskiner.

Vi jobbar med välkända varumärken som Husqvarna, Gardena, Toro, Aspen, Kramp, Skogma, AGA/Linde gasol, Gson & Briggs&Stratton.

På HLL hjälper vi dig inte bara med att få rätt maskin till ditt jobb. Med våra tjänster säkerställer vi att du får ett så problemfritt projekt som möjligt.

Välkommen in!

 

Maskiner               Tjänster   

 

Maskiner - redo att göra jobbet

Hos oss kan du hyra maskiner från marknadens ledande leverantörer, alltid med möjlighet att få dem utkörda till den plats där du behöver dem.

Kort om vad HLL kan hjälpa dig med!

Bli kund hos oss

Som kund hos oss har du nära till alla våra maskiner, kunskap och skräddarsydda lösningar. Vi erbjuder alltid maskiner från marknadens ledande leverantörer. Rena, servade och redo att göra jobbet. Skapa konto redan idag.

Håll koll med Mitt HLL

Mitt HLL är din digitala depå som samlar allt på ett ställe. Har du inte konto? Skapa det redan idag!

Bli en del av laget

Vi är ett lag som jobbar framåt tillsammans. På HLL finns individer i olika åldrar, med olika intressen och livserfarenheter, det gör oss starka.

Våra tjänster

Vi hjälper inte bra dig med att få rätt maskin till ditt jobb. Med våra tjänster säkerställer vi att du får ett så problemfritt projekt som möjligt.

HLL nära dig

Vi har styrkan av alla våra 27 depåer runt om i Sverige, men viktigast för oss är att vara din lokala maskinuthyrare och personliga bollplank.

Våra medarbetare

Ulrika Gustavsson

Ulrika Gustavsson

Depåansvarig

Camilla Mattisson

Camilla Mattisson

Uthyrning

Christopher Hansson

Christopher Hansson

Service

Joakim Norberg

Joakim Norberg

Service

Kjell Karlsson

Kjell Karlsson

Service

Vanliga frågor

Vi hjälper dig att lösa dina vanligaste frågor direkt på webben.

Fakturafrågor

Försäkringsfrågor

Leverantörsfrågor

Fler vanliga frågor

Hyrkorgen

Våra depåer