Människor och relationer i fokus

”Vi öppnade vår första depå 2011. Med många års erfarenhet från branschen och en orubblig inställning att människor alltid är viktigare än maskiner, påbörjade vi bygget av HLL som det företag vi alltid velat driva. En plats där var och en själv avgör hur långt man vill gå. Idag är vi det företaget.”

SUNE & BÖRJE, GRUNDARE

En ung och framåtlutad organisation

2011 öppnade vi vår första depå, i Västberga, Stockholm. Vår tanke sedan start har varit att hyra ut riktigt bra maskiner från marknadens ledande leverantörer, alltid fräscha och nyservade. I vår samlade maskinpark finns över 20 000 maskiner, både små och stora, dessutom liftar, bodar och vagnar. En viktig del av vårt erbjudande är att i alla lägen stå för service utöver det vanliga och problemlösning som gör skillnad.

Vi vill vara med och flytta gränserna för vad du kan förvänta dig av din maskinuthyrare, genom att ständigt växa och utvecklas. Idag är vi 27 depåer, från Piteå i norr till Karlskrona i söder. 17 i Stockholmsområdet med Gävle inräknat och 10 i övriga landet. Sammanlagt är vi drygt 210 hängivna HLLare, med olika bakgrund och olika erfarenheter, som alla är viktiga kuggar i vårt lag. Varje HLL-depå drivs som en egen enhet – samtidigt delar vi mycket och är stolta över det som är vår gemensamma företagskultur.

Alltid nära

Som kund hos oss har du nära till alla våra maskiner, all vår kunskap och alla de skräddarsydda lösningar som ryms i vårt stora lag. Alltid. Med långsiktighet och närvaro vill vi vara en del av din vardag. Bara ett samtal eller ett handslag bort.

Personliga

Trots att vi idag finns på många platser i landet vill vi fortsätta att vara din lokala maskinuthyrare – den som värdesätter det personliga mötet och som ger service i alla lägen. Omtanken om varandra och tillgängligheten utöver det vanliga är vår företagskultur och det viktigaste vi har. För att göra det tydligt har vi låtit det bli vår interna ledstjärna. Vi kallar det HLLbarhet.

Ansök om att bli kund

Problemlösare

Vi älskar maskiner och på våra depåer möter du personal med lång erfarenhet från branschen. Det betyder att du, förutom riktigt bra maskiner även kan få råd och tips om hur de ska användas och vad som passar bäst för ditt projekt. Vi ser det som vårt jobb att hjälpa dig att lösa ditt problem, vare sig det handlar om ditt varje-dag-behov av maskiner eller en akutsituation.

Maskinkännare

Vi erbjuder alltid maskiner från de ledande leverantörerna på marknaden. Rena, servade och redo att göra jobbet åt dig. Vi jobbar nära våra leverantörer och uppdaterar ständigt vårt maskin- utbud. När du hyr maskiner av oss kan du alltid välja att hämta upp dem vid någon av våra depåer eller få dem levererade till den plats där du behöver dem.

Väx med oss

I vårt lag spelar vi tillsammans, med högt tempo och låg puls. Vi söker hela tiden nya medarbetare, inte för att folk slutar, utan för att företaget växer. Det är roligt, men minst lika viktigt är att du som anställd känner att HLL är en plats där du kan växa. Hos oss handlar mycket om maskiner, men vi har alltid människor och relationer i fokus.

Jobba hos oss

Problemlösning med omtanke

Argumenten för att hyra är många, både för dig som kund och för framtiden. Vi erbjuder dig en förenklad vardag tack vare utmärkta maskiner i fräscht skick, skräddarsydd utkörning och upphämtning, depåer med generösa öppettider, samt proffsig support och service om något skulle krångla. Att vi har marknadens bästa maskiner ser vi som en självklarhet.

Att hyra maskiner från HLL betyder ekonomiska fördelar i form av minskad kapitalbindning och generella kostnadsbesparingar. Tryggheten i att någon annan står för ägande, förvaring och underhåll, samt smidigheten i att ha tillgång till maskinerna man behöver just när man behöver dem.

Hyrkorgen

Våra depåer