El & klimat

Effektivitet och problemfrihet är två viktiga delar vid starten av ett bygge.

Oavsett vad du ska bygga är det viktigt att du har rätt dimensionerad elförsörjning. På HLL hjälper vi dig med dimensionering, projektering och installation av både el och klimat. Anlitar du våra specialister redan i ett tidigt skede, kan vi vara med och säkerställa att du har den el du behöver vid varje moment samt rätt klimat under hela projektet, både för medarbetare och för byggprocess. Det spar både pengar och tid.

 

Planera för din tillfälliga el

Redan tidigt i byggprocessen är det viktigt att planera för strömförsörjningen. På HLL hjälper vi till att kartlägga elbehovet från start till dess att projektet är klart. Att ha rätt dimensionerad el under hela byggprocessen säkerställer att projektet löper på så störningsfritt som möjligt, det spar både tid och pengar.

 

Vi hjälper till med allt från projektering till dimensionering samt ser till att servisbeställningar till aktuell nätägare kommer in i tid.

 

  • Behovsanalys
  • Dimensionering
  • Projektering
  • Servisbeställningar till energiverk

 

Kontakta oss för mer information:

 

Thomas Ljungdahl, produktspecialist El & Klimat

E-post: thomas.ljungdahl@hllab.se

 

Tel till vår El & Klimatavdelning: tel: 08-442 90 31

 

Klimat – inte bara temperatur

Det räcker inte med att bara värma upp eller torka ut på bygget. Att ha rätt klimat, det vill säga både rätt temperatur och rätt fuktighet, hjälper till att se till att alla tider hålls genom hela byggprocessen.

 

På HLL tar vi fram den bästa lösningen för ditt projekt. Vi har ett brett sortiment för både el, fjärrvärme- och pelletslösningar.  Vi är med dig hela vägen, från dimensionering till installation samt löpande anpassningar och justeringar under hela byggprocessen.

Hyrkorgen

Våra depåer