Hyrkorgen

Vi värdesätter olika och uppskattar alla typer av erfarenheter – för i ett vinnande lag behövs spelare med olika styrkor.

I vårt lag spelar vi tillsammans, med högt tempo och låg puls. Vi söker hela tiden nya medarbetare, oftast inte för att folk slutar utan för att företaget växer. Det är roligt, men minst lika viktigt är att du som anställd känner att HLL är en plats där du kan växa. Hos oss handlar mycket om maskiner, men alltid mest om människor och relationer.

Vi har medarbetare från 15 olika nationer och lika många livshistorier som vi har anställda. Det ser vi som en stor tillgång. För att hjälpa oss att dra åt samma håll och påminna oss om vad som är viktigt har vi formulerat 10 ledord som vi lever efter. Här nedan ser du några av dem.

#1

Investera är växa

Vi investerar i maskiner och framför allt i människor, kanske mer än många andra vågar. Genom att anställa och utbilda satsar vi på människor – det lönar sig alltid.

#2

Bygg laget

Hos oss är alla roller och alla kompetenser viktiga. Vem som helst kan skaka fram maskiner och lokaler, det viktigaste vi kan göra är att se till att alla känner att de är en del av laget.

#4

Lyft andra

Hos oss är det upp till var och en att avgöra hur långt man vill gå. Här har alla samma chans, och genom att hjälpa varandra att utvecklas växer vi tillsammans.

#8

Klart att det går

Vår attityd till arbete är problemlösande, hos oss är det lösningen kunden hyr. Vi uppmanar våra anställda att tänka fritt och kundfokuserat.

Hos oss är alla viktigast

Vi är en platt organisation med stor respekt för alla och öppna dörrar mellan rollerna. Det är individerna, med alla sina olika kompetenser som tillsammans utgör HLL. Vilka kunskaper, erfarenheter och intressen vill du tillföra till vårt lag?

Aleks

Verkstadsansvarig
”På HLL har alla möjlighet att växa, om de vill. Jag började som mekaniker i verkstaden och hade många idéer kring hur man kunde förbättra och utveckla verksamheten på Akalla, efter ett tag fick jag möjlighet att bli verkstadsansvarig. Det fina med HLL är att det inte finns någon hierarki – bara olika roller.”

Patrik

Säljare
”När jag började på HLL hade jag varit snickare i 30 år. Efter ett år som uthyrare valde jag att prova på säljarrollen. Det är otroligt roligt att ha fått chansen att prova på något helt nytt, det gör ju att man utvecklas som människa. Och jag älskar rollen, friheten den innebär och kontakten med folk.”

Jimmy

Verksamhetsutveckling
”Jag har haft flera olika roller inom HLL. En av fördelarna med det är ju att man får en förståelse för andras situation inom företaget. Just nu är jag med och implementerar vårt nya verksamhets- system, att jag fick frågan berodde säkert delvis på att jag haft chansen att lära känna både maskinerna och verksamheten från flera olika håll.”

Lediga tjänster

Du är alltid välkommen att skicka en spontanansökan – just nu kan våra svarstider dock vara något längre än normalt.

Ta hand om dig!