Att växa tillsammans, och som individ. Allt handlar om inställning.

Vi är ett lag som jobbar framåt tillsammans. På HLL finns individer i olika åldrar, med olika intressen och livserfarenheter. Vi är nyfikna på människor och tänker långsiktigt i alla våra relationer. Det gör HLL till en trygg plats med mod att tänka annorlunda, och stora möjligheter för alla i laget att växa, inte enligt en förbestämd mall, utan på det sätt som passar var och en bäst.

Det som förenar oss är en gemensam grundsyn – oavsett om det handlar om laget, små och stora problem i vardagen eller relationen till våra kunder – nämligen inställningen att allt går att lösa. Det genomsyrar vår kultur här och nu och avgör vår framtid.

 

Klart det går!

#1

Investera är växa

Vi investerar i maskiner och framför allt i människor, kanske mer än många andra vågar. Genom att anställa och utbilda satsar vi på människor – det lönar sig alltid.

#2

Bygg laget

Hos oss är alla roller och alla kompetenser viktiga. Vem som helst kan skaka fram maskiner och lokaler, det viktigaste vi kan göra är att se till att alla känner att de är en del av laget.

#4

Lyft andra

Hos oss är det upp till var och en att avgöra hur långt man vill gå. Här har alla samma chans, och genom att hjälpa varandra att utvecklas växer vi tillsammans.

#8

Klart att det går

Vår attityd till arbete är problemlösande, hos oss är det lösningen kunden hyr. Vi uppmanar våra anställda att tänka fritt och kundfokuserat.

Tre HLLare med olika bakgrund

Lär känna dem här eller på deras depå.

Julia – byt bransch och hitta drömjobbet

Julia Berggren är utbildad klöv- och djurvårdare. Hon är också en av alla härliga HLLare som utgör HLL Hyreslandslaget. På depån i Kallhäll har hon en ”hybridtjänst” som innebär att hon både är uthyrare och jobbar i verkstan. De erfarenheter Julia har med sig sedan tidigare, tillsammans med en nyfikenhet på att lära nytt gör att hon snabbt kommit in i sina nya arbetsuppgifter.

Läs mer

Fredrika – ödmjuk lagbyggare

Fredrika Riström är en lagspelare och problemlösare av rang. På HLL Hyreslandslaget hittar man henne på depån i Akalla. Övrig tid ägnar hon åt sin stora passion – hundar och lydnadsträning. Det kan låta som olika världar, men Fredrika ser många paralleller, särskilt när det kommer till samarbete och vikten av att ha förtroende

Läs mer

Christopher – våga vara dig själv

Christopher Hoverberg är depåchef på HLL Hyreslandslagets största depå, i Akalla. Alla som känner honom vet att han tar sig an sitt uppdrag med stort engagemang, och brinner för att skapa en sund arbetsplats för Sveriges bästa landslag. När Christopher inte är på jobbet gör han musik och spelar under namnet Hoverberg. Musiken är en egen värld som ger både energi och återhämtning.

Läs mer

Hos oss är alla viktigast

Vi är en platt organisation med stor respekt för alla och öppna dörrar mellan rollerna. Det är individerna, med alla sina olika kompetenser som tillsammans utgör HLL. Vilka kunskaper, erfarenheter och intressen vill du tillföra till vårt lag?

Sara

Hybrid, uthyrning och service
Jag jobbar som hybrid, alltså både som uthyrare och på verkstaden. Det gör att arbetet är omväxlande och den ena dagen aldrig är lik den andra vilket jag gillar. Att möta kunder och att lösa deras problem är alltid lika kul. Jag trivs verkligen med att jobba på HLL, vi är ett tajt gäng som hjälps åt i alla situationer.

Aleksey

Verkstadsansvarig
”På HLL har alla möjlighet att växa, om de vill. Jag började som mekaniker i verkstaden och hade många idéer kring hur man kunde förbättra och utveckla verksamheten på Akalla, efter ett tag fick jag möjlighet att bli verkstadsansvarig. Det fina med HLL är att det inte finns någon hierarki – bara olika roller.”

Christian

Säljare
”Jag trivs jättebra på HLL. Framförallt är det ett omväxlande jobb; ena dagen sitter du och bokar möten, nästa dag är du ute hos kund och grillar hamburgare, dagen efter det är du ute på ett projekt för att räkna på olika typer av lösningar till kunden. Som säljare styr man sin egen vardag, du samarbetar tätt med din depå och övriga säljkollegor. Att jobba i lag och självständigt passar mig riktigt bra”

Jimmy

Verksamhetsutveckling
”Jag har haft flera olika roller inom HLL. En av fördelarna med det är ju att man får en förståelse för andras situation inom företaget. Just nu är jag med och implementerar vårt nya verksamhets- system, att jag fick frågan berodde säkert delvis på att jag haft chansen att lära känna både maskinerna och verksamheten från flera olika håll.”

Lediga tjänster

Du är alltid välkommen att skicka en spontanansökan – just nu kan våra svarstider dock vara något längre än normalt.

Klicka här för att göra en spontanansökan.

Ta hand om dig!

Hyrkorgen

Våra depåer