Planer på att lysa upp på Lidingö eller värma upp på Värmdö!

 

Med 15 depåer i Stockholmsområdet och totalt 25 depåer runt om i landet har du alltid nära till alla våra maskiner, all vår kunskap och alla våra tjänster. 

 

Och det är inte minst viktigt när vi vet hur det ser ut i Stockholmstrafiken. Hos oss kan du alltid hämta på en depå och lämna tillbaka på en annan. Ja, faktiskt  på vilken HLL-depå som helst i hela landet.

 

Välkommen till din närmsta depå!

VÅRA MASKINER

I vårt sortiment finns över 24 000 maskiner och bland dem är det många olika produkttyper och modeller. För att se vad som passar bäst för ditt behov och få information om pris och tillgänglighet, kontakta närmsta depå, så hjälper vi dig.

Läs mer

VÅRA TJÄNSTER

Med våra tjänster säkerställer vi att du får ett så problemfritt projekt som möjligt. Vi finns där från start till mål vare sig du behöver etablera en ny boduppställning, dimensionera ditt elbehov eller se till att alla medarbetare har rätt utbildning.

Läs mer

BLI KUND

När du blir kund hos Hyreslandslaget får du tillgång till över 24 000 hyrobjekt. För att hyra det du behöver är du välkommen att besöka någon av våra depåer, eller höra av dig till oss. 

Läs mer

Besök närmsta depå

Vi finns alltid nära tillhands för att hjälpa dig med dina önskemål. Kom in till någon av våra många depåer. Vår kunniga personal ser till att du får det du behöver, när du behöver det.

Hyrkorgen

Våra depåer