Dynamiska duon

Ibland stöter man på dem, spelarna som är bra var för sig och lysande tillsammans. Parhästar som jobbar inom samma område men har sina respektive tydliga specialintressen och begåvningar. En hjälteduo som allt som oftast lämnar våra depåer hand i hand är markvibratorerna Swepac FB 510 och Swepac FR 85.

Swepac vibratorplattor, FB 510 & FR 85

Swepac FB 510 är en fram- och backgående markvibrator, idealisk för packning av grus, makadam, sprängsten samt lerhaltiga material. FB 510 är en tung och kompakt dieseldriven maskin som, trots sin tyngd, är både välbalanserad och lätt att manövrera.

Vibratorsystemet är helhydrauliskt och hastigheten kan regleras steglöst. Maskinen är både snabb och har god förarergonomi, med avvibrerat manöverhandtag och handtagsvärme.

Partnern, Swepac FR 85, är en rund markvibrator för packning av sand grus, och makadam. Den är, precis som sin tyngre kollega, både smidig och lättjobbad. Skillnaden är att FR 85 är idealisk för trånga utrymmen. Dessutom passar den bra för park- och trädgårdsanläggningar. Det är bottenplattans utformning som gör det här till den perfekta plattan för alla som vill packa intill kantsten och komma in i hörn.

 

Swepac FR 85

 

Swepac FB 510

 

Här hittar du alla våra vältar och packningsmaskiner: Packningsmaskiner

Hyrkorgen

Våra depåer