Fredrika – ödmjuk lagbyggare

Fredrika Riström är en lagspelare och problemlösare av rang. På HLL Hyreslandslaget hittar man henne på depån i Akalla. Övrig tid ägnar hon åt sin stora passion – hundar och lydnadsträning. Det kan låta som olika världar, men Fredrika ser många paralleller, särskilt när det kommer till samarbete och vikten av att ha förtroende för varandra.

Fredrika Riström - ansvarig för nattverksamheten på depån i Akalla

Fredrika har haft flera olika roller på HLL Hyreslandslaget. Idag är hon ansvarig för nattverksamheten på depån i Akalla – en roll som innebär en riktig logistikutmaning. Förutom ansvar över teamet på plats har hon det övergripande ansvaret för att maskiner rengörs, funktionstestas och plockas ihop inför dagliga leveranser till alla Stockholms depåer.

När det är mycket som ska klaffa är det viktigt att våga tro på sig själv och teamet runtomkring. Den positiva inställningen sitter djupt rotad i Fredrika och är något hon har nytta av både på jobbet och på fritiden. Fredrika har två egna hundar som hon tränar och tävlar med i lydnad, på hög nationell nivå. Dessutom coachar hon andra och håller kurser.

– Jag ser så tydligt att det handlar om att se individerna, både hundar och människor, och att hjälpa dem att tro på sig själva, berättar hon. Inställningen gör hela skillnaden, och det gäller ju precis lika mycket på jobbet.

Med sina egna hundar har Fredrika medvetet lagt mycket tid på att lära dem att hantera utmaningar. Det kommer alltid dyka upp situationer som behöver lösas; det viktiga är hur man tar sig vidare. Det är en insikt som går att använda överallt.

– Om jag lär mina hundar att en utmaning är en spännande sak och en chans att testa sig själva så kommer både de och vi tillsammans att växa i situationen, utvecklar hon. När de har självförtroendet att våga prova sig fram så löser vi det mesta.

Självförtroende tillsammans med ödmjukhet är något som Fredrika står för i alla lägen. Det är också värderingar som hon känner att hon delar med HLL, vilket gör det till en spännande arbetsplats att växa vidare på.

– HLLs sätt att hela tiden jobba framåt som ett team passar mig. Jag ser fram emot att fortsätta vara med och bygga det här laget, avslutar hon.

”Klart det går!” sammanfattar mycket av det jag tycker att HLL Hyreslandslaget,
men också jag själv står för. Jag är övertygad om att det som gör störst skillnad och sprider mest engagemang till laget är min inställning.”

 


 

Se och sök våra lediga tjänster 

Tillbaka till Jobba hos oss

 

Hyrkorgen

Våra depåer