HLL är enkla att ha att göra med. Precis så som vi vill ha det!

Hantverksföretaget Dryft grundades 2020 med syftet att förändra hantverksbranschen till det bättre – både för kunder och för medarbetare.

Johannes Ivarsson, en av grundarna av Dryft

Berätta lite om Dryft och vilken typ av arbeten gör ni?

Hantverksföretaget Dryft grundades 2020 med syftet att förändra hantverksbranschen till det bättre – både för kunder och för medarbetare. Idag består Dryft av ca 150 medarbetare med duktiga snickare, elektriker, målare, plattsättare och rörmokare. Dryft fokuserar på privatkunder och hjälper dem med allt från att byta ett eluttag till att bygga en tillbyggnad eller energirenovera huset.

 

Vilken är din roll i företaget?

Jag är en av grundarna av Dryft och jobbar mycket med affärsutveckling. Det betyder bland annat att jag har hand om att skapa effektiva arbetssätt – där ofta samarbeten med leverantörer som HLL är med och möjliggör det.

Oscar Landgren, elektriker på Dryft

Hur kom det sig att HLL blev er maskinuthyrare?

Som maskinuthyrare så är det viktigaste för oss som har många mindre projekt att det går snabbt och smidigt. Vi har jobbat med flera olika maskinuthyrare genom åren men det har blivit mer och mer HLL då HLL är smidiga att arbeta med och uppskattas av våra hantverkare. Bra och snabb service som gör vårt liv lättare helt enkelt!

Varför hyra, och vad?

Vi har en stor maskinpark av standardmaskiner. Men när de är upptagna eller att de inte tillgängliga med rimlig logistik så är hyra ett bra sätt för att få bra framdrift i projekten.

För mer specialmaskiner eller ställningar som vi inte använder daglig eller är otympliga att frakta själv så är HLL en smidig lösning. Det gör att vi alltid kan ha rätt maskin för rätt jobb istället för att göra workaround-lösningar. Viktigt både för säkerheten för våra medarbetare och kvaliteten i utförandet!

 

Hur ser samarbetet ut?

Samarbetet flyter på smidigt med snabb service och bra utbud! Precis så vi vill ha det för att göra det lättare att driva vår verksamhet på ett optimalt sätt. HLL ställer alltid upp vilket är uppskattat och underlättar mycket för oss att vara effektiva i vårt utförande.

 

Vad tycker du utmärker HLL som uthyrare?

Enkla att ha att göra med, effektiv logistik och bra utbud. Precis så som vi vill ha det!

 


 

 

 

Hyrkorgen

Våra depåer