HLL bryr sig om individen och får en att känna sig viktig fast man inte är en så stor kund

- När vi startade bolaget var det självklart att höra av sig till HLL och öppna ett konto. Vi har ett bra och smidigt samarbete, vi får till och med ut maskiner samma dag i de flesta fall.

Chriztian Tyren är en av tre delägare på Cavab.

Berätta lite om Cavab och vilken typ av arbeten gör ni?

Vi jobbar främst med rotjobb åt små och medelstora företag. Det blir mycket skolor och kontorsanpassningar. Men vi jobbar även som underentreprenörer åt bland annat Metrolit, Heving & Hägglund och RO-Gruppen.

 

Vilken är din roll i företaget?

Jag är en av tre delägare. Jag jobbar mycket administrativt med planering, fakturor och besök på arbetsplatserna. Vi startade företaget oktober 2020 och har nu fyra anställda snickare med servicebilar.

Chriztian arbetar främst från kontoret i Järfälla.

 

Hur kom det sig att HLL blev er maskinuthyrare?

Stefan som är säljare hos er hade tagit kontakt med min förra arbetsgivare som valde att börja hyra från HLL. När vi startade var det självklart att höra av sig till Stefan och öppna ett konto på HLL.

 

Varför hyra, och vad?

Vi räknade på vad det skulle kosta att köpa in eller hyra större inventarier och kom fram till att det är billigare för oss att hyra. Att hyra lager och lagerföra själva betyder att vi får betala hyra trots att vi inte använder sakerna. Vi hyr mest ställningar och gipsvagnar men även bilmaskiner etc.

 

Hur ser samarbetet ut?

Bra och smidigt. Vi får till och med ut maskiner samma dag i de flesta fall. Vi har inte stött på något problem med HLL.

 

Vad känner du till om HLLs tjänster?

Vi har inget behov av andra tjänster, så därför har jag inte fördjupat mig mer i den frågan.

 

Vad tycker du utmärker HLL som uthyrare?

HLL bryr sig om individen och får en att känna sig viktig fast man inte är en så stor kund. Även om HLL inte har maskinen jag behöver så löser de det åt mig genom att hyra från någon annan. Det sparar mig tid och pengar att slippa jaga och jag får allting på samma faktura.

 

Slutligen, har du något särskilt minne eller någon händelse där HLL ställt upp lite extra?

Ja, det är väl ett tillfälle när jag behövde en tungpress snabbt vid oväder och HLL hade ej detta på lager, trots det löste dom de så dem kom ut samma dag. Imponerande!

 


 

Hyrkorgen

Våra depåer