HLL växer och öppnar ny depå i Knivsta

Knivsta är en av Sveriges snabbast växande kommuner, här planeras att byggas 15 000 bostäder fram till år 2057. För HLL Hyreslandslaget, som har som målsättning att vara nära kunden, blev det startskottet att bygga en ny depå för att förse den lokala marknaden med hyresmaskiner.

HLL Hyreslandslaget har länge försett byggare och anläggare i Knivsta med maskiner från depåerna i Uppsala och Stockholm men nu blir det lättare att hyra maskiner lokalt i Knivsta.

–Med den starka och långsiktiga expansion vi ser i Knivsta är det naturligt för oss att etablera oss här, säger Bill Marsh, depå­ansvarig på HLL i Knivsta.

–För HLL är den lokala närvaron viktig. Vi värnar om våra rela­tioner och vill vara nära våra kunder både fysiskt och relations­mässigt, berättar Bill.

Depån i Knivsta ligger på Mejselgatan 61, mitt emot Brunnby­vallen. De nybyggda lokalerna är 600 kvm stora och innehåller butik, tvätthall och verkstad samt en 2 000 kvm stor gård för de större maskinerna.

–Vi ser att valet att hyra maskiner har ökat. Att hyra är både ett ekonomiskt och miljövänligt alternativ mot att äga själv. Det finns också en lång tradition av att hyra och många av våra kunderhar varit med oss sen starten 2011, fortsätter Bill.

 

Knivsta ett attraktivt läge

Fredrik Ålander, Pierre Nylund,  Bill Marsh, Ibrahim Sufi Muse och Daniel Lundmark arbetar på depån i Knivsta.

Knivsta kommun har ett attraktivt läge mellan Uppsala och Stockholm och med E4an som binder samman städerna underlättar det för transporter och leveranser.

–Vår affär är lokal men vi har musklerna från alla våra 27 depåer runt om i Sverige, berättar Daniel Schaeffer, regionansvarig på HLL.

På depån finns fem medarbetare med lång branscherfarenhet som tillsammans ansvarar för uthyrning och service av maskinerna.

–I vår maskinflotta finns över 20 000 maskiner, allt från den mindre skruvdragaren till liftar, grävare och bodar och allt går att hyra från depån i Knivsta. Är du osäker på vilken maskin du ska välja – fråga våra medarbetare de är duktiga på att hjälpa till så att du får rätt maskin för jobbet, fortsätter Daniel.

I mitten av november invigs depån officiellt och då bjuds både nya och gamla kunder in för att fira öppningen, men redan nu är uthyrningen i gång och kunderna har hittat in till depån på Mejselgatan.

 

Kontaktinformation och öppettider hittar du här!

 

Hyrkorgen

Våra depåer