Hyreslandslaget och Maskinera – för cirkulärt maskinanvändande.  

Hyreslandslaget är glada att kunna berätta att vi tecknat avtal med auktionsplattformen Maskinera AB. Vi tar det här steget för att på bästa sätt kunna förmedla och sälja vidare proffsmaskiner och produkter som gjort sitt på hyresmarknaden.

Max Wedsjö och Johan Toresson, maskinmäklare på Maskinera.

Samtliga HLLs maskiner är av premiumkvalitet och de har under hela sin tid på HLL servats och underhållits mellan varje hyrperiod. Dessa maskiner har en lång livslängd, även om perioden då de är optimala för uthyrning är begränsad.

Från och med maj månad kommer Maskinera AB vara vår partner i att sälja vidare våra  produkter till nya ägare. På så sätt hjälps vi åt att förlänga användandet av dessa kvalitetsmaskiner med många år.

– Maskineras fokus på just kvalitetsmaskiner och cirkulärt tänkande gjorde att det kändes självklart att teckna dem som ny partner, säger Karl-Oskar Engström, operativ chef på HLL.

Max Wedsjö, maskinmäklare på Maskinera kommenterar:

– För oss på Maskinera är det en stor fjäder i hatten att kunna teckna avtal med Hyreslandslaget så här tidigt på vår resa. Det är ett bevis på att vi tillför något nytt på marknaden. Vi kommer göra allt för att förmedla HLLs produkter vidare för ytterligare många år av användande – en riktig win-win.

 

För mer information:

HLL Hyreslandslaget AB, Karl-Oskar Engström, 070-561 98 60, karl-oskar.engstrom@hllab.se

Maskinera AB, Max Wedsjö, 070-862 47 47, max.wedsjo@maskinera.se

 

 


 

Hyrkorgen

Våra depåer