Med anledning av coronaviruset

Den senaste tiden har delar av vårt samhälle genomgått stora och omvälvande förändringar. Vi är mitt i en kris och vi vet att många är bekymrade. Både för egen och för andras hälsa, men också för konsekvenserna i samhället. Du som individ har ett stort eget ansvar och genom att följa några enkla råd kan vi alla bidra. Res inte onödan, tvätta händerna ofta med tvål och vatten, håll avstånd till varandra, värna om våra äldre och hjälp de som har det extra svårt eller är sjuka.

Vi gör allt vi kan för att få vardagen att fungera så problemfritt som möjligt.

På HLL känner vi ett stort personligt ansvar för att upprätthålla den delen av kedjan som våra maskiner och tjänster levererar för att hålla igång bygg- och anläggningsbranschen. Du som kund är beroende av vår leverans för att ni ska kunna upprätthålla er verksamhet. Därför är vår viktigaste uppgift nu att säkerställa vår drift och ge dig uppdaterad information och stötta er i denna krävande situation.

Vi har jobbat länge med många av er och vi värnar om vår relation. Det är i svåra stunder vi sätts på prov. Vi kanske inte alltid kan göra allt eller lösa alla problem, men vi lovar att vi ska göra vårt yttersta för att säkerställa att din vardag blir så problemfri som möjligt.

 

I korthet – vad innebär det för dig som kund?
• Våra depåer är öppna som vanligt
• Vi är problemlösare och gör allt vi kan för att underlätta din vardag
• Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer
• Vi har skärpta hygienkrav och rengör alla kontaktytor löpande under dagen
• Vi håller avstånd och undviker fysisk kontakt
• Vi håller oss ständigt uppdaterade och är redo att snabbt kunna fatta beslut.
Vi tror starkt på att hellre göra något som kanske inte alltid blir perfekt – än att inte göra något alls.

Vi diskuterar också gärna lösningar med er där vi ser hur vi ytterligare kan bidra till att göra er vardag lite enklare. Och genom att vi alla hjälps åt hoppas vi att vi tillsammans kan bidra till att minska risken för smittspridning.

Till sist hoppas vi alla här på Hyreslandslaget att du tar hand om dig och dina, nära och kära lite extra i dessa tider. Vi vet att det är en tuff period just nu, men vi är övertygade om att vi kan ta oss igenom den här samhällskrisen tillsammans.

 

Vi vill att du är riktigt säker!
Sune, Lisa och Börje

Hyrkorgen

Våra depåer