Snillet

Kramers lilla hjullastare 5035 är en riktig favorit bland våra kunder, och vi förstår verkligen varför. Dess användningsområden tar liksom aldrig slut. Med ett pallgaffelställ fram fungerar den perfekt som servicemaskin på byggarbetsplatsen. En planeringsskopa gör att den kan flytta mindre massor av exempelvis jord, grus eller sten. På vintern används den här lilla hjullastaren av många för att flytta och skotta snö.

Den här hjullastarmodellen har fyrhjulsstyrning, vilket gör den flexibel och lättstyrd i trånga utrymmen. Det är också orsaken till att den är extra skonsam på grönytor.

En annan fördel med Kramerns styrning på alla fyra hjulen, i jämförelse med midjestyrning, är att maskinen blir mer stabil när den svänger. Även med fullt rattutslag är alltså risken att välta minimal, eftersom tyngdpunkten hela tiden är centrerad. Det gör att maskinen kan lyfta mycket i förhållande till sin egen vikt.

Förarhytten på Kramer 5035 är rymlig och har utmärkt sikt i alla riktningar, vilket gör den både lätt och bekväm att köra.

 

Fakta Kramer Hjullastare 5035

Se vår filmen om Kramer 5035 här

Här hittar du alla våra lastmaskiner: Lastare

Hyrkorgen

Våra depåer