Håll koll med Mitt HLL

Mitt HLL är din digitala depå som samlar allt på ett ställe. Du får snabbt en överblick över allt du hyr i dina projekt, och kan smidigt boka returer när maskinerna gjort sitt, direkt i mobilen eller på datorn. Som administratör har du full kontroll över vem/vilka i företaget som har behörighet att hyra och du kan närsomhelst göra ändringar.

 

Här hjälper vi dig att besvara de flest ställda frågor om Mitt HLL.

Hittar du inte vad du söker tveka inte att kontakta oss!

 

Våra depåer

Vad betyder administratör och standardanvändare?

En standardanvändare får se vad som är uthyrt på olika platser och projekt och boka retur på maskiner som är uthyrda.

En administratör får göra det som en standardanvändare kan göra men även bjuda in nya användare till företagets sida och redigera vilka som är behöriga att hyra.

Behöver man vara användare för att returnera maskiner?

Nej, alla kan returnera maskiner i depåerna. För att boka en retur i Mitt HLL behöver du däremot ha ett inlogg.

Är man automatiskt behörig att hyra på alla HLLs depåer?

Absolut! Är du kund på en depå är du kund på alla. Listorna i Mitt HLL är ständigt uppdaterade och oavsett vilken depå du besöker kommer uthyrarna kunna se att du är behörig att hyra.

Måste alla anställda ha ett inlogg?

Dina anställda behöver ett inlogg för att kunna se maskinöversikten och för att kunna boka returer, men inte för att hyra. Du avgör alltså om alla behöver inlogg, eller om t ex bara firmatecknare och projektledare ska ha det. 

Vem/vilka ska vara administratörer?

Firmatecknaren bestämmer vem eller vilka på sitt företag som ska vara administratör för företaget i Mitt HLL. En administratör väljer vem som ska kunna redigera användarlistor, bjuda in användare och tilldela behörighet att hyra.

Hyrkorgen

Våra depåer