Piteå

Välkommen till HLL i Piteå!

Hos oss hyr du maskiner och verktyg från ledande varumärken, oavsett om du är proffs  eller privatperson. Vi är problemlösare och hjälper alltid till så att du får den bästa maskinen för ditt jobb!

Du hittar oss i Öhns industriområde som ligger i Öjebyn, bara cirka fem minuters bilfärd från centrum.  På HLL hjälper vi dig inte bara med att få rätt maskin till ditt jobb. Med våra tjänster säkerställer vi att du får ett så problemfritt projekt som möjligt.

Välkommen in!

 

Maskiner               Tjänster   

 

Maskiner - redo att göra jobbet

Hos oss kan du hyra maskiner från marknadens ledande leverantörer, alltid med möjlighet att få dem utkörda till den plats där du behöver dem.

Kort om vad HLL kan hjälpa dig med

Bli kund hos oss

Som kund hos oss har du nära till alla våra maskiner, kunskap och skräddarsydda lösningar. Vi erbjuder alltid maskiner från marknadens ledande leverantörer. Rena, servade och redo att göra jobbet. Skapa konto redan idag.

Håll koll med Mitt HLL

Mitt HLL är din digitala depå som samlar allt på ett ställe. Har du inte konto? Skapa det redan idag!

Bli en del av laget

Vi är ett lag som jobbar framåt tillsammans. På HLL finns individer i olika åldrar, med olika intressen och livserfarenheter, det gör oss starka.

Tjänster

Vi hjälper inte bra dig med att få rätt maskin till ditt jobb. Med våra tjänster säkerställer vi att du får ett så problemfritt projekt som möjligt.

HLL nära dig

Vi har styrkan av alla våra 27 depåer runt om i Sverige, men viktigast för oss är att vara din lokala maskinuthyrare och personliga bollplank.

Våra medarbetare

Martin Olsson

Martin Olsson

Depåansvarig

Anna Olsson

Anna Olsson

Uthyrning

Richard Wikström-Öhman

Richard Wikström-Öhman

Uthyrning/service

Pär Lidberg

Pär Lidberg

Service

Vanliga frågor

Vi hjälper dig att lösa dina vanligaste frågor direkt på webben.

Fakturafrågor

Försäkringsfrågor

Leverantörsfrågor

Fler vanliga frågor

Hyrkorgen

Våra depåer