Christopher - Tonkänsligt ledarskap

Christopher Hoverberg är depåchef på HLL Hyreslandslagets största depå, i Akalla. Alla som känner honom vet att han tar sig an sitt uppdrag med stort engagemang, och brinner för att skapa en sund arbetsplats för Sveriges bästa landslag. När Christopher inte är på jobbet gör han musik och spelar under namnet Hoverberg. Musiken är en egen värld som ger både energi och återhämtning.

Christopher Hoverberg är depåchef på HLLs största depå i Akalla, Stockholm.

Länge höll Christopher sina två världar isär. Nästan ingen på jobbet visste om att han spelade musik på fritiden. Men så blev han ombedd att spela på en jobbtillställning och valde, med viss tveksamhet, att säga ja.

– En del blev nog förvånade, kanske jag själv också lite, berättar Christopher, men det är lätt att våga vara sig själv på HLL. Jag känner mig på många sätt som en familjemedlem i det här familjeföretaget.

Christopher beskriver det som att han är musiker i grunden, ingen ”skolbänkssnubbe”. Den bakgrunden, tillsammans med kreativiteten från musiken tar han med sig in i sitt eget ledarskap.

– Det roligaste jag vet i min vardag är att utveckla Sveriges i särklass bästa personaltrupp. Att ha äran att vara med och utveckla människor, se en medarbetare anställas som ny kollega, växa i sig själv, utvecklas och till slut kanske tex bli depåchef själv – det är världens roligaste arbete!

När Christopher blev anställd på HLL Hyreslandslaget hade han redan arbetat i maskinuthyrningsbranschen i ganska många år. Anledningen till att han valde att söka sig till Hyreslandslaget var framför allt företagets syn på ledarskap.

– Vi delade övertygelsen att medarbetare som mår bra och känner att de är viktiga delar av ett lag kommer skapa en sund arbetsplats. Då kommer bra affärer automatiskt, menar han.

Det är tydligt att Christopher älskar sin roll som lagledare. Han är en uppskattad chef för de drygt 40 HLLare som jobbar på Akalla-depån. Christopher känner sina anställda väl och är mån om att vara en engagerad ledare. Eftersom depån är igång mellan kl 06 på morgonen och 01 på natten är det mycket som hinner hända på en dag. Då är det viktigt att ha en ventil. För Christopher fyller bandet och musiken den funktionen. Två ganska olika världar samspelar och skapar balans i vardagen.

”Klart det går!” är ett budskap som känns väldigt mycket HLL Hyreslandslaget.
För mig personligen betyder det att här finns en chans för alla att växa och hitta sin roll.
Om
det gick för mig så går det för alla. Faktiskt. Jag är stolt över att jag tagit mig dit jag är idag.”


 

Se och sök våra lediga tjänster 

Tillbaka till Jobba hos oss

Hyrkorgen

Våra depåer